Avem pregătite un set de activități pentru tine și echipa ta ce o să vă ajute să petreceți timp inedit împreună. Activitățile sunt atât indoor, cât și outdoor și vor stimula creativitatea și comunicarea.

O experiență în aer liber modelată de o poveste, de un traseu și jocuri ce trebuie rezolvate: Teroare în orașul tău sau În căutarea luminii vă așteaptă.

Citește mai mult

O cursă contracronometru, în aer liber – în centrul orașului, un mix de elemente: treasure hunt, escape room, urban challenge etc. care va stârni cu siguranță interesul echipei. Se desfășoară în grupuri de 3-6 persoane și poate fi parcursă în paralel de zeci de astfel de grupuri. Parcurgerea traseului vă va purta la personaje, locații, cutii misterioase, iar în cele din urmă la finalul misiunii. 

Un lucru e sigur: un OutDoor Challenge îți va pune mereu sângele în mișcare și mintea la contribuție din primul până în ultimul moment

Teroare în orașul tău: A Real Life Game, este evenimentul care te pune în papucii unui agent special ce este pe urmele unui atentator care vrea să distrugă orașul.

O zi liniștită, ce este întreruptă brusc de o intrigă puternică, se transformă instant într-o cursă în care adunatul de indicii, puzzle-urile și mesajele codate vor face din acest caz unul cu totul spectaculos.

Oare veți reuși să opriți iminenta explozie a bombei?

În căutarea luminii: Legenda spune că LUMINA de veghe e singura entitate ce ține pe tărâmul lor creaturile din lumea de dincolo și că fără de ea acestea ar putea păși nestingherite în lumea noastră.

În aceste vremuri, însă, oracolul simte că energia luminii este pe sfârșit, așa că te roagă pe tine și pe sabatul tău de vrăjitori să verificați ce se întâmplă!

Sunteți pregătiți de acțiune? Cursa va fi una contra cronometru care se poate sfârși dramatic dacă puterile voastre de vrăjitori nu sunt la nivelul acestei provocări.

O activitate care va uni echipa și-i va conduce încet dar sigur la concluzia că trebuie să lucreze împreună pentru a-și atinge scopul

Citește mai mult

Escape Room este o activitate populară în care participanții trebuie să rezolve ghicitori și jocuri într-un spațiu limitat pentru a îndeplini o misiune într-un timp stabilit. În cazul nostru echipele sunt de 3-7 persoane și timpul este de 60 de minute.

Punem la dispoziție o cameră de evadare inedită care oferă elemente din toate domenii: căutare și atenție, electronic, îndemânare etc. Pentru a oferi o experiență completă grupurilor mai mari, punem la dispoziție spațiu de Board Games.

Friday the 13th: Tu și prietenii tăi rămâneți fără carburant pe teritoriul lui Jason. Profitând de o diversiune de o oră a unui localnic din împrejurimi încercați să pătrundeți în casa lui Jason și să plecați cu canistra de carburant de care aveți nevoie. Oare puteți rezolva puzzle-urile și capcanele din casă înainte de a se întoarce personajul cu mască? Grăbiți-vă!

Board games & Mafia

Board games este o alegere potrivită pentru o seară la birou în care membrii echipei să aibă opțiuni. Poate vine la pachet cu organizatori de jocuri.

Citește mai mult

O colecție de peste 15 jocuri populare vă stă la dispoziție pentru o după masă la birou petrecută cu mult haz și relaxare.

Jocurile de care dispunem sunt atât colaborative (echipa împotriva jocului), cât și competitive între participanți. Domeniile pe care le atingem cu jocurile din colecție: creativitate, distracție, dezvoltare personală, comunicare, strategie, cultură generală etc.

Jocurile pot veni la pachet cu organizatori de joc care le pot explica și dirija activitatea dacă este cazul, această persoană fiind și povestitor în cazul unei competiții de mafia.

Board games: Dixit, Activity, Insula interzisă, Bang cu zaruri, Pandemic, Sonar, Rezistența, Sabotor, Trivia România, Monopoly, Activity Champion, 5 secunde, 221b baker street, Nume de cod, Inside Hero, Catan, Seven Wonders Duel + peste 12 jocuri de evadare (o singură dată de o persoană).

Mafia/Killer: Indiferent cum îi spui personajele sunt aceleași: Mafia, Polițist, Medic și cetățeni, iar povestea este una dintre cele mai vechi: minoritatea organizată (Killeri) vs majoritatea dezorganizată (toți ceilalți). Venim la pachet cu pachetul complet pentru desfășurare și cu povestitorul.