Timp liber la festival

Pentru o experiență cât mai completă a unui festival, presărăm timpul liber cu cât mai multe opțiuni pentru consumatori, astfel încât să aceștia să aibă oportunitatea de a avea cât mai multe momente de neuitat.

Activități

Escape room chiar la festivalul tău, chiar pentru momentele cu puțină activitate poate schimba fața timpului liber.

Citește mai mult

Escape Room este o activitate populară în care participanții trebuie să rezolve ghicitori și jocuri într-un spațiu limitat pentru a îndeplini o misiune într-un timp stabilit. 

Folosind un cort și experiența noastră în domeniul ghicitorilor și jocurilor de îndemânare vom crea o activitate de 15-20 de minute ce va stimula abilitățile echipelor participante. Vom combina toate acestea cu diferite mecanisme electronice astfel încât să oferim un mix impresionant, în care participanții să petreacă momente inedite.

Povestea și misiunea activității pot fi actualizate în funcție de festival și de ceea ce se dorește a fi transmis complementar de acesta.

Labirintul poate fi amplasat într-o zonă mare a festivalului și poate atrage atenția publicului care dorește să participe la activități în timpul liber.

Citește mai mult

Un labirint urban este o structură transparentă sau opacă în care consumatorii intră din curiozitate și pentru a se lupta cu „motivul labirintului”, care, în mentalul comun sunt construcții greu de „învins”. Poate suporta un trafic foarte mare, participanții pot intra în echipe sau singuri, iar timpul de parcurgere este în funcție de dimensiunea labirintului, între 5 și 25 de minute.

Traseul pe care oamenii trebuie să-l parcurgă este plin de uși închise care se pot deschide doar prin rezolvarea unor puzzle-uri sau jocuri de îndemânare. 

Fiind o construcție de mari dimensiuni (lungime-lățime) poate fi amplasată în zone de relaxare, în piețe sau în orice loc unde poate atrage atenția ușor.

Încuietorile ușilor și pereții labirintului pot fi personalizate în funcție de ceea ce își dorește să transmită festivalul.

O provocare care îi va purta pe cei prezenți la festivalul tău pe la puncte de atracție sau chiar un tur al activărilor de brand ale sponsorilor și partenerilor.

Citește mai mult

OutDoor Challenge este o activitate care se bazează pe parcurgerea unui traseu în aer liber, pe parcursul căruia consumatorii se vor întâlni cu personaje, vor trece pe la locații și vor rezolva diferite puzzle-uri, ghicitori și jocuri. Activitatea este una care se poate desfășura în paralel pentru zeci de echipe, și poate dura între 45 și 300+ de minute.

În acest mod te poți asigura că participanții vor avea activități și în timpul liber și că vor interacționa într-un mod unic cu ceea ce tu vrei să vadă sau să descopere. Este, de asemenea, și o metodă bună de a prezenta standurile sponsorilor, printr-un traseu atent planificat.

Povestea și misiunea activității este personalizată în funcție de festival și de ceea ce se dorește a fi transmis.

Organizăm o zonă de jocuri inedite, pornind de la jocuri de masă la dimensiune umană până la diferite jocuri de îndemânare.

Citește mai mult

Imaginează-ți cum ar arăta la festivalul tău o zonă de jocuri care se desfășoară pe spații medii și mari, în care oamenii reiau contactul cu jocuri ale copilăriei sau adolescenței duse la nivelul următor. Fotbal de masă la dimensiune umană? water pong cu găleți pline cu apă și mingi de handbal?

De asemenea, avem un set de puzzle-uri și jocuri de îndemânare care pot pune bazele unui centru de distracție chiar la tine în festival. Acestea vor stârni interesul, concentrarea și amuzamentul participanților, conturând astfel imaginea unui festival complet, care oferă soluții pentru orice moment al zilei.

Date de contact

Email: office@exitmasters.ro
Nr. tel: 0735 967 696

Adresă: Clădirea IncubART,
Calea Buziașului nr. 11A, et. 2, Timișoara