Portofoliu nostru cuprinde programe tematice în care participanții îmbracă pe toată perioada haina unui personaj și trebuie să colaboreze cu ceilalți pentru îndeplinirea unui scop, dar și programe „clasice”.

Programele prezentate în prima secțiune se desfășoară pe perioade de minimum 2 zile și în afara orașului, în timp ce în a doua secțiune sunt prezentate activități de cel mult jumătate de zi ce POT fi urmate de debriefing dacă se optează pentru acesta

Programe pentru câteva zile

Tematic: Prison break

O experiență care îi va pune pe participanți în postura unor deținuți pe nedrept ce își folosesc abilitățile vechi sau noi pentru evadare.

Citește mai mult

Tema de evadare din închisoare este una care intrigă și activează multe persoane, mai ales când în lumina reflectoarelor este adusă o închisoare cu deținuți nevinovați.

Pe tot parcursul șederii participanții vor poza în deținuți care au ca rol adunarea de resurse, indicii și crearea unui plan de evadare complex. Înainte de a face primul pas spre libertate trebuie oprite sistemele de transmisiune radio și păcăliți paznicii.

Actorii îmbrăcați în paznicii sau deținuți, motivul terenului de sport, al carcerei, dar și al muncii în folosul comunității vor fi la fel de prezente ca lucrurile practice ce vor fi învățate de participanți.

Program Clasic

Înglobează activități care urmează structura clasică de experiență-debriefing și pot fi alese în funcție de nevoile echipei.

Citește mai mult

Deși ne perfecționăm cât putem de mult în activități și programe tematice care să scoată team buildingul din tiparul obișnuit și promovăm cât putem de mult aceste alternative, suntem stăpâni și pe activități clasice de teambuilding.

Dispunem de resurse și activități atât indoor cât și outdoor, iar în urma unei discuții putem stabili exact pe care din acestea le putem livra astfel încât echipa să beneficieze de o experiență cât se poate de potrivită și avantajoasă.

Tematic: Bază militară

Participanții au parte de un regim militar din care își vor forma diferite deprinderi și vor gusta pe viu poveștile despre armată.

Citește mai mult

Ne întoarcem în anul 2005 când s-au întâmplat mai multe lucruri istorice, dar una din cele mai importante fiind ultimele înrolări obligatorii în armată.

Astfel, avem într-o parte un grup de „veterani” care sunt în ultima săptămână de armată și pe de altă parte un grup de oameni recent înrolați (participanții).

Activitatea este un mix de elemente practice învățate, tehnici de supraviețuire și de gestionare a situațiilor de criză și stereotipuri clasice despre armată. Totul pentru a oferi o experiență completă unei echipe care dorește să iasă din rutină și să abordeze o activitate de teambuilding unică, a cărui obiectiv final poate fi îndeplinit doar prin muncă în echipă și progres colectiv.

Oare voi reușiți să vă faceți patul până se stinge bățul de chibrit?

Program fun & more

Un program axat pe activități distractive organizate și diferite jocuri de echipă sau competitive. Poate fi complementar Programului Clasic.

Citește mai mult

Acest program este unul care se concentrează în mod special pe activități de distracție, care nu au nevoie de debriefing ulterior. Practic este vorba 100% despre bună dispoziție și distracție. De la activități ale copilăriei, la bătăi cu baloane de apă, sporturi modificate într-un mod amuzant sau sporturi amuzante testate pentru prima dată de participanți. 

Jocuri de bingo cu hobby-urile colegilor sau drinking games la petrecerile de seară sunt toate parte a acestui pachet de voie bună pe tot parcursul zilei.

Programe pentru câteva ore

O experiență în aer liber modelată de o poveste, de un traseu și jocuri ce trebuie rezolvate: Teroare în orașul tău sau În căutarea luminii vă așteaptă.

Citește mai mult

O cursă contracronometru, în aer liber – în centrul orașului, un mix de elemente: treasure hunt, escape room, urban challenge etc. care va stârni cu siguranță interesul echipei. Se desfășoară în grupuri de 3-6 persoane și poate fi parcursă în paralel de zeci de astfel de grupuri. Parcurgerea traseului vă va purta la personaje, locații, cutii misterioase, iar în cele din urmă la finalul misiunii. 

Un lucru e sigur: un OutDoor Challenge îți va pune mereu sângele în mișcare și mintea la contribuție din primul până în ultimul moment

Teroare în orașul tău: A Real Life Game, este evenimentul care te pune în papucii unui agent special ce este pe urmele unui atentator care vrea să distrugă orașul.

O zi liniștită, ce este întreruptă brusc de o intrigă puternică, se transformă instant într-o cursă în care adunatul de indicii, puzzle-urile și mesajele codate vor face din acest caz unul cu totul spectaculos.

Oare veți reuși să opriți iminenta explozie a bombei?

În căutarea luminii: Legenda spune că LUMINA de veghe e singura entitate ce ține pe tărâmul lor creaturile din lumea de dincolo și că fără de ea acestea ar putea păși nestingherite în lumea noastră.

În aceste vremuri, însă, oracolul simte că energia luminii este pe sfârșit, așa că te roagă pe tine și pe sabatul tău de vrăjitori să verificați ce se întâmplă!

Sunteți pregătiți de acțiune? Cursa va fi una contra cronometru care se poate sfârși dramatic dacă puterile voastre de vrăjitori nu sunt la nivelul acestei provocări.

O activitate care va uni echipa și-i va conduce încet dar sigur la concluzia că trebuie să lucreze împreună pentru a-și atinge scopul

Citește mai mult

Escape Room este o activitate populară în care participanții trebuie să rezolve ghicitori și jocuri într-un spațiu limitat pentru a îndeplini o misiune într-un timp stabilit. În cazul nostru echipele sunt de 3-7 persoane și timpul este de 60 de minute.

Punem la dispoziție o cameră de evadare inedită care oferă elemente din toate domenii: căutare și atenție, electronic, îndemânare etc. Pentru a oferi o experiență completă grupurilor mai mari, punem la dispoziție spațiu de Board Games.

Friday the 13th: Tu și prietenii tăi rămâneți fără carburant pe teritoriul lui Jason. Profitând de o diversiune de o oră a unui localnic din împrejurimi încercați să pătrundeți în casa lui Jason și să plecați cu canistra de carburant de care aveți nevoie. Oare puteți rezolva puzzle-urile și capcanele din casă înainte de a se întoarce personajul cu mască? Grăbiți-vă!

Board games & Mafia

Board games este o alegere potrivită pentru o seară la birou în care membrii echipei să aibă opțiuni. Poate vine la pachet cu organizatori de jocuri.

Citește mai mult

O colecție de peste 15 jocuri populare vă stă la dispoziție pentru o după masă la birou petrecută cu mult haz și relaxare.

Jocurile de care dispunem sunt atât colaborative (echipa împotriva jocului), cât și competitive între participanți. Domeniile pe care le atingem cu jocurile din colecție: creativitate, distracție, dezvoltare personală, comunicare, strategie, cultură generală etc.

Jocurile pot veni la pachet cu organizatori de joc care le pot explica și dirija activitatea dacă este cazul, această persoană fiind și povestitor în cazul unei competiții de mafia.

Board games: Dixit, Activity, Insula interzisă, Bang cu zaruri, Pandemic, Sonar, Rezistența, Sabotor, Trivia România, Monopoly, Activity Champion, 5 secunde, 221b baker street, Nume de cod, Inside Hero, Catan, Seven Wonders Duel + peste 12 jocuri de evadare (o singură dată de o persoană).

Mafia/Killer: Indiferent cum îi spui personajele sunt aceleași: Mafia, Polițist, Medic și cetățeni, iar povestea este una dintre cele mai vechi: minoritatea organizată (Killeri) vs majoritatea dezorganizată (toți ceilalți). Venim la pachet cu pachetul complet pentru desfășurare și cu povestitorul.