Avem la îndemână un set de traininguri gata pregătite pentru echipa ta. Care crezi că este necesar și potrivit în acest moment, în această fază în care se află echipa ta?

Credem în învățare experiențială și pe tot parcursul vieții, astfel acest traininguri sunt pline de activități și concluzii pe care le vom parcurge împreună cu participanții.

Lucru în echipă

Lucrul în echipă este, de multe ori, principalul motor al unei organizații, astfel, trebuie să avem grijă de modul lui de funcționare

Citește mai mult

Plecând de la fazele unei echipe și parcurgând un drum lung printre valori, idei, concepte și conflicte, vom parcurge un micro drum al echipei și modul în care aceasta poate să evolueze și să treacă de anumite impedimente.

Activitățile sunt atent selectate și vor fi folosite în conformitate cu discuțiile purtate în prealabil pentru a identifica exact nevoile membrilor echipei de la un astfel de training.

Managementul timpului

O zi are 24 de ore pentru fiecare dintre noi, dacă pui la socoteală că mai trebuie să mâncăm și să dormim, atunci se pune problemă a timpului

Citește mai mult

Vom analiza percepția despre timp și trecerea lui și vom parcurge mai multe activități care ne vor arăta cât de bine este sincronizată echipa și ce putem ajusta la acest mecanism.

Vom analiza sisteme de prioritizare a task-urilor și consumatorii de timp pe care îi putem elimina din viața de zi cu zi.

Comunicare

Sunt multe teorii conform cărora comunicarea stă la baza rezolvării tuturor problemelor. Oare așa este? Vom testa asta pe tot parcursul trainingului

Citește mai mult

Pornim în călătoria noastră de la obișnuita schemă a comunicării și vom parcurge concepte și activități interesante care ne vor releva adevărul despre conflicte, bariere de comunicare, feedback și nu numai.

Care sunt principalele probleme de comunicare în cadrul echipei? cât de importante sunt acestea și cum le putem rezolva? Sperăm să găsim răspunsuri mulțumitoare la toate aceste întrebări.

Suntem deschiși să lucrăm și la alte teme de training în urma unor solicitări ferme. Traininguri  prezentate se vor desfășura pe o perioadă de 1-3 zile în funcție de solicitările echipei și de tema aleasă.